Verstelbare bureau

Verstelbare Benche

Verstelbare bureau nodig? Dan zit je goed bij Topburo. Een verstelbare bureau is een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Kom deze bureaus ontdekken in de showroom van Topburo. Wij creëren een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen, en laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën.


Verstelbare bureau bestellen


Vlamingen zitten gemiddeld méér dan 8 uur op een dag. Langdurig zitten en altijd in dezelfde houding werken kan leiden tot lichamelijke klachten zoals spanning op pezen en spieren, verhoogt het risico op diabetes type 2 en is niet goed voor de bloedcirculatie. Een verstelbare bureau is de ideale oplossing om dit probleem te voorkomen. Bij Topburo vindt u een uitgebreid assortiment van bureaus die verstelbaar zijn om uw kantoor mee in te richten. In ons assortiment zal u zowel handmatig als elektrisch verstelbare bureaus terugvinden. Kom even langs want wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte bureau, want een goede werkplek begint bij het juiste bureau.


Ergonomie


Ergonomie op het werk wordt steeds belangrijker want afwisseling van  zittend en staand werk is goed en verhoogt de creativiteit en het plezier in het werk. Verstelbare bureaus kunnen ook in een zittende positie makkelijk op een correcte hoogte worden ingesteld zodat een ergonomische werkhouding perfect mogelijk is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de productiviteit meer en meer  toeneemt. Taken kunnen sneller worden uitgevoerd als je bijvoorbeeld recht staat aan je bureau. Het doorlopen van de inbox, het typen of vergaderen zijn voorbeelden van werkzaamheden die sneller gaan als je werkt aan een verstelbaar bureau.

Wij verkopen geen meubels, wij verkopen een concept.


Voor een volledig kosteloos voorstel op maat, is Topburo telefonisch bereikbaar op 09/224 09 69 of via mail: info@topburo.be. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om een afspraak vast te leggen met een van de interieurarchitecten. Het is echt de moeite waard om even bij ons langs te komen, want alle Verstelbare bureaus kunnen uitgetest worden! 
Bekijk ook eens: Ergonomische-bureaustoel - Kantoorinrichting -  Kantoormeubelen

Verstelbare Bureau Wit