Kantoormeubelen

Bureau Wit Ladenblok Wit

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen gezocht? Kom dan zeker eens langs bij Topburo! Wij hebben een heel mooi assortiment van kantoormeubilair in onze winkel.


Wij verkopen geen kantoormeubelen, wij verkopen een concept


Onze missie is het geven van een persoonlijke begeleiding bij het kiezen van los meubilair tot het creëren van een totaal concept waar alles op elkaar afgestemd is. Onze interieurarchitecten maken voor u een 3D-voorstelling en geven u verder graag advies over kleuren, concept, verlichting, vloeren, akoestiek,...


We zijn leverancier van onder andere volgende meubelmerken: Be by Beta, Woud, Sedus, Soft Line,Palmberg, Kastel, Lapalma, Leyform, Inclass,... Wij beschikken over meubilair voor elke wens en ieders budget. Elk meubelmerk heeft zijn eigen kenmerken waardoor voor elke kantoorstijl passend meubilair kan geplaatst worden. Denk hierbij aan bureautafels, bureaustoelen, loungemeubilair, ontvangsthallen en stiltekamers.


Veel meer dan kantoormeubelen


Topburo is naast kantoormeubelen ook gespecialiseerd in volledige kantoor- en totaalinrichting. Wij leveren producten van topkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor zowel akoestische plafonds als voor bevloeringen, verlichting, kastenwanden, glaswanden, ergonomische kantoorstoelen, meubilair voor het onthaal, werkplek, vergaderzaal, restaurant, enz


Over Topburo


Onze visie is het creëren van een sfeervolle inrichting waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen. We laten ons inspireren door nieuwe trends en technologieën. Samen met vele gerenommeerde leveranciers staan wij garant voor uw project van A tot Z!  Als interieurarchitecten staan wij samen met onze leveranciers klaar voor uw droomontwerp, waar kwaliteit en ergonomie op de eerste plaats komen. Contacteer ons voor gratis advies!

Breng ook een bezoek aan onze showroom


Kom zeker ook eens langs in onze showroom in Gent. Wij verlenen u graag het beste advies over alle mogelijkheden. 


Contacteer ons


Voor een volledig kosteloos voorstel op maat, is Topburo telefonisch bereikbaar op 09/224 09 69 of via mail: info@topburo.be. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen om een afspraak vast te leggen met een van onze interieurarchitecten.
Bekijk ook eens: Verstelbare bureau -  Totaalinrichting kantoren - Ergonomische bureaustoel

Ergonomische Bureaustoel Zwart